+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Alergii

alergie-la-frig Ȋn cazul persoanelor care suferǎ de alergie la frig, aceasta se manifestǎ prin apariția urticariei pe piele ȋn momentul ȋn care are loc expunerea la temepraturi scǎzute. Astfel, expunerea provoacǎ roseațǎ, mȃncǎrimi, inflamații și eczeme pe porțiunea de piele expusǎ la frig.

Citeşte mai mult...
 

 

 

alergie-prafAlergia la acarieni (alergia la praf) este o reacție a sistemului imunitar la microorganismele care se gǎsesc ȋn  praful din casǎ. Simptomele comune pe care o persoanǎ le experimenteazǎ atunci cȃnd sufera de alergie la acarieni includ strănut și senzaţia de lipsă de aer. 

Citeşte mai mult...
 

alergie-alimentaraAlergia alimentară este o reacţie a sistemului imunitar, care apare imediat după ce un anumit aliment a fost ingerat. Chiar şi o cantitate mică de alimente poate cauza alergie, şi poate declanşa simptome precum: probleme digestive, urticarie sau umflarea căilor respiratorii.

Citeşte mai mult...
 

alergie-cosmeticeDeși scopul cosmeticelor și al produselor de toaletǎ este acela de a face persoane care le utilizeazǎ sǎ se simtǎ mai bine, unii oameni pot experimenta reacții alergice la unele dintre substanțele pe care aceste produse le conțin. Astfel, ȋn timp ce mulți oameni folosesc aceste produse fǎrǎ a avea  probleme, alți oameni experimenteazǎ erupții cutanate și iritații la nivelul pielii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii