+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Vineri, 08 Iunie 2018 08:37

transplantgZiua Naţională a Transplantului în România, iniţiativă a Asociaţiei Romtransplant si a Fundaţiei pentru Transplant va fi marcată anul acesta în data de 08 iunie 2018 în cadrul unor festivităţi care se vor desfăşura  la Biblioteca Academiei Române - Amfiteatrul I.H. Rădulescu, Str. Calea Victoriei nr. 125, sector 1, Bucureşti, începând cu ora 11.00.

 

Evenimentul, aflat la cea de- a 14-a  ediţie, va începe cu o conferinţă de presă care va prezenta principalele realizări si provocări ale activităţii de transplant din România, reprezentând  un prilej de conştientizare a faptului că transplantul salvează vieţile unor oameni care altfel nu ar avea altă şansă. 

In deschiderea evenimentului este invitată Doamna Sorina Pintea- ministrul sănătăţii.

În fiecare an, persoanele transplantate celebrează noua viaţă dobândită,  împreună cu familiile lor, cu specialiştii din domeniul transplantului, alături de personalităţi marcante ale societăţii civile şi reprezentanţii mass-media.

Ediţia din acest an a Zilei Naţionale a Transplantului se desfăşoară în contexul realizării primului transplant pulmonar din România şi a eforturilor susţinute de a dezvolta acest domeniu de înaltă performanţă medicală, în continuare.

Evenimentul se va bucura de prezenţa unor invitaţi de marcă precum Prof. Dr. Irinel Popescu- Preşedinte ROMTRANSPLANT, Prof. Dr. Radu Deac- Preşedinte Agentia Naţională de Transplant, Dr Victor Zota- Preşedinte Fundaţia pentru Transplant, Dr Narcis Copcă- Manager Spital “Sfânta Maria”, Bucureşti, Dr Carmen Pantis – medic coordonator transplant Bihor, Dr. Crina Ștefănescu - preşedinte Asociaţia Transplantaţilor de Ficat din România (LIVERTRA

NS).

Pentru detalii suplimentare, va rugăm să o contactaţi pe Doamna Corina Olteanu , coordonator eveniment, telefon 0040 723 810 215 email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  

Sursa: Romtransplant

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii