+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Chirurgie plastica si reparatorie

Abdominoplasty completely_suturedAbdominoplastia este o procedurǎ chirurgicalǎ prin care se ȋndepǎrteazǎ excesul de piele de la nivelul abdomenului inferior. Operația este recomandatǎ pesoanelor care au ȋncercat sǎ scape de grasimea sau de pielea ȋn exces prin exerciții fizice sau dietǎ, dar care nu au reușit. Dupǎ operație, pacienții vor rǎmȃne cu o cicatrice permanentǎ la nivelul regiunii suprapubiene.

Citeşte mai mult...
 

rinoplastieRinoplastia este o intervenție chirurgicalǎ esteticǎ, ce se realizeazǎ pentru a corecta aspectul nasului. Rinoplastia modificǎ aspectul piramidei nazale pentru a reduce dimensiunea nasului sau a altor aspecte estetice, corecteazǎ un defect din naștere sau o ranǎ apǎrutǎ ȋn urma unui traumatism. De asemenea, pacienții mai apelează la rinoplastie și pentru a ajuta la ameliorarea unor probleme respiratorii.

Citeşte mai mult...
 

cicatriceCicatricile provocate de arsuri, diferite intervenții chirurgicale sau diverse traumatisme creează de multe ori complexe și pun în dificultate persoanele care le posedă, creând disconfort și o anumită stare de stânjeneală. Deși unele pot fi acoperite cu ajutorul hainelor și a plasturilor, din păcate acest lucru nu se poate face oricând și nici nu este indicat.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii