+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Miercuri, 09 Mai 2012 13:12

romuro-2011În cadrul celei de-a 28-a ediții a Congresului Național de Urologie ROMURO 2012, manifestare științifică ce are loc în perioada 9-12 mai, la București, în cadrul complexului expozițional Romexpo, are loc și cea de-a treia Sesiune Științifică a Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi.

 

 

Altfel, prima zi a ROMURO 2012 este dedicată în întregime lucrărilor științifice marca „INTERNATIONAL YOUNG UROLOGISTS ACADEMY", având drept tematică aspecte de importanță deosebită din aria vastă a URO-ONCOLOGIEI.

În cadrul evenimentului de deschidere a ROMURO 2012, Acad.Prof.Univ.Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București a declarat: "Congresul ROMURO 2012 își propune să reunească la București personalități importante ale urologiei mondiale pentru a discuta despre ultimele noutăți în materie de diagnostic și tratament ale afecțiunilor urologice. Ne mândrim că am reușit să organizăm și cea de-a treia întâlnire internațională a tinerilor urologi, un moment important pentru tinerii specialiști care vor veni cu prezentări interesante asupra patologiilor din sfera uro-oncologiei"

În programul Sesiunii Științifice a Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi sunt cuprinse patru sesiuni de "state-of-the-art" prezentate de rezidenți și tineri specialiști urologi din România, Statele Unite ale Americii, Turcia, Grecia, Franța, Brazilia etc, sesiuni moderate de urologi seniori, formatori de specialiști și lideri de opinie în Urologia internațională. În plus, vor fi prezentate și discutate cazuri de mare complexitate.

Printre temele abordate în cadrul Sesiunii Științifice a Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi amintim: managementul cancerului uretrei la bărbați, subiecte legate de tratamentul chirurgical al cancerului de prostată, folosirea roboticii în tratamentul patologiei din sfera uro-oncologiei etc.

A 28-a ediție a Congresului Național de Urologie ROMURO 2012 cu participare internațională este organizată de Asociația Română de Urologie, al cărei președinte este Acad. Prof.Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București.

 

SURSA: SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

 

Citește si

Cancerul de prostata, tema principala a sesiunii stiintifice ROMURO 2012

Sesiune stiintifica a Scolii Europene de Urologie, la ROMURO 2012

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii