+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Conferinta "Abordarea practica a medierii" - 14 mai 2015, Tribunalul Bucuresti

10am - June 3, 2015

Sănătatea Media Group in parteneriat cu Tribunalul Bucuresti a organizat pe data de 14 mai 2015, incepand cu ora 14.30, in Sala de Festivităţi a Tribunalului București, evenimentul "Abordarea practică a medierii".

Obiectivul principal al evenimentului a constat in realizarea unei conferinte interactive intre profesionistii din sistemul juridic si mediatori, intre mediatori si mediatori, in ceea ce priveste chestiuni practice privind activitatea de mediere. Toti speakerii au prezentat lucrari in care au abordat cazurile concrete cu care s-au confruntat, iar ulterior acestea au fost analizate. Astfel, cei prezenti au avut oportunitatea de a pune intrebari si de a dialoga cu unii dintre cei mai renumiti magistrati si mediatori din Romania, in domeniul de interes.

Astfel, si-au prezentat lucrările Mediator Mirela Dragu; Judecător Mădălina Afrăsinie, președinte secția a VI-a Civilă, Tribunalul București; Mediator Iuliu Ursan; Mediator Simona Vlădica; Mediator Ilie Dorin. Printre invitatii evenimentului amintim: Jud. Cristi Danilet, reprezentantul Consiliului Superior al Magistraturii; Cornel Pavel, membru Consiliul National al Magistraturii si Maria Dragu, reprezentant Institutul National al Magistraturii

 

Vezi si:

Despre mediere si beneficiile ei, intr-o conferinta inedita la Bucuresti

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii