+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Medicul Acibadem la Bucuresti

5pm - March 30, 2015
Colaborarea dintre Andreea Marin si reteaua medicala Acibadem din Turcia este una prolifica si le-a dat romanilor sansa unei vieti normale, chiar si atunci cand toate concluziile indicau un diagnostic nefavorabil.
 
În luna iunie a anului 2014, la sediul din Bucuresti al clinicii Acibadem, a fost prezent Prof. Dr. Ahmet Alanay, Directorul Centrului Coloanei Vertebrale din cadrul spitalului Acibadem Maslak, unul dintre cei mai buni specialisti din lume, cu specializare pe chirurgia deformarilor coloanei vertebrale, membru in comitetul de bord al celor mai importante societati din domeniu.
 
„Scolioza este in multe cazuri doar un simptom. Aproximativ 75 la suta dintre cazuri sunt de scolioza idiopatica (cauza nu este cunoscuta), insa celelalte 25% dintre cazuri pot avea anumite cauze, cum ar fi bolile neuromusculare sau scolioza congenitala, o malformatie ce apare chiar de la nastere. Scopul nostru este de a face cat mai cunoscuta aceasta afectiune si gravitatea ei, de a-i face pe oameni sa inteleaga ca diagnosticarea la timp este extrem de importanta pentru ca tratamentul sa fie unul cat mai usor pentru pacient.” - Prof. Dr. Ahmet Alanay
 
Mai multe detalii despre această boală, dar și despre activitatea Prof. Dr. Ahmet Alanay,  aflați urmărind interviul realizat de Andreea Marin. 
 
Vizionati si:

Profesorul Dr. Aydin Yuceturk, de la Institutul Acibadem – Turcia, consulta pacientii romani

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii