+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Zilele Educatiei Medicale - UMF Carol Davila

3pm - June 19, 2012

Zilele Educației Medicale și-a deschis porțile pentru sutele de elevi și studenți interesați de oferta educațională de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București. Organizatorii, Societatea Studenților în Medicină din București, le propun tinerilor o gamă largă de activități menite să-i ajute în luarea unei decizii în ceea ce privește viitorul lor. Pentru aceasta, au la dispoziție două săptămâni în care pot lua parte la diversele evenimente organizate în acest sens.

La festivitatea de deschidere a Zilelor Educației Medicale a participat și acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București. Prin prisma celor aproximativ 40 de ani de experință în lumea medicală, profesorul Sinescu i-a încurajat pe studenți și le-a oferit sfaturi utile.

„Sunt convins că prin perseverența dumneavoastră, prin valoarea intrinsecă pe care o aveți, prin penetrarea de la această etapă a pregătirii pe băncile facultății în medicina europeană și medicina internațională, prin conexiunile și confruntările cu colegi de-ai dumneavostră din alte țări, prin parametrii de pregătire pe care îi aveți și cu care vă comparați cu colegi din alte țări, sunt convins că vă situați foarte bine", a declarat acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu.

Zilele Educației Medicale este un proiect ce a luat naștere în urmă cu 5 ani, în București, și cuprinde activități precum Târgul Laboratoarelor de Cercetare, Algoritmi Clinici de Diagnostic și Tratament, Dr. House, dar și cursuri de medicină alternativă, fitoterapie, homeopatie. În prezent, proiectul Zilele Educației Medicale a luat amploare și s-a extins la nivelul a șase centre universitare, urmând ca anul viitor, în februarie, să se extindă și la nivel internațional.

Studentii medicinisti bucuresteni organizeaza Zilele Educatiei Medicale

Zilele Educatiei Medicale la UMF Carol Davila

Zilele Educatiei Medicale continua si saptamana aceasta

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii