+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Zilele Institutului Clinic Fundeni

12pm - November 3, 2012

În perioada 1-3 noiembrie, în cadrul Institutului Clinic Fundeni are loc manifestarea științifică ce poartă numele de Zilele I.C. Fundeni. Sub deviza "Iubește Viața", evenimentul este dedicat atât medicilor, cât și personalului medical.

"Sperăm să reușim să creăm confortul pacienților noștri pentru a se simți în acest institut cât mai aproape de condițiile de acasă. Realizările medicale sunt foarte importante și vrem să ne mândrim cu ele și să recunoaștem că avem o preocupare continuă pentru a menține medicina românească în topul medicinei internaționale", a declarat dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Pe parcursul celor 3 zile, cadre medicale ale institutului, dar și de la alte spitale, au putut lua parte la prezentările științifice ale colegilor lor și, de asemenea, au putut prezenta la rândul lor propriile lucrări, unele dintre ele premiere ale medicinei românești.

Tot în cadrul evenimentului, cei mai dedicați medici ai spitalului au fost premiați în cadrul Galei de Excelență a Insitutului Clinic Fundeni.

"În numele meu personal, în numele instituției pe care o reprezint și în numele pacieților, aș vrea să mulțumesc tuturor echipelor de medici care fac eforturi deosebite pentru ca pacienții noștri să fie în siguranță", a adăugat dr. Carmen Orban.

Citește și:

Zilele Institutului Clinic Fundeni se desfasoara in perioada 1 – 3 noiembrie

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii